MODELI I FLETËS SË VOTIMIT

Modele vendime KZAZ

Rregjistrat e punes KZAZ

Libri i Protokollit te Mbledhjeve

Regjister i Korespondences

Regjistri i Vendimeve te KZAZ-se

Procesverbal i konstatimit

Vertetime_procesverbale - KZAZ

 

DEKLARIMI I NUMERIT TE LLOGARISE BANKARE TE PARTIVE POLITIKE

RAPORTET E AUDITIMIT TË SUBJEKTEVE ZGJEDHORE PËR ZGJEDHJET VENDORE 2015

Aleanca Popullore Për Punë dhe Dinjitet  
Partia e të Drejtave të Mohuara e Re PDM-E RE
Partia Lëvizja për Zhvillim Kombëtar LZHK
Partia Mendimi Djathtë Liberal MDL
Partia Balli Kombëtar Demokrat PBKD
Partia Popullore Kristian Demokrate e Shqipërisë PPKDSH
Partia Lëvizja e Legalitetit PLL
Partia Republikane PR
Partia Ora e Shqipërisë POSH
Partia Demokratike PD
Partia Balli Kombëtar PBK
Partia Konservatore Shqiptare KONS
Partia Bashkimi Liberal Demokrat BLD
Partia Bashkimi Demokrat PBD
Partia Lidhja Demokristiane Shqiptare LDK
Partia Agrare Ambientaliste e Shqipërisë PAA
Aleanca për Shqipërinë Europiane  
Partia Lëvizja Demokratike për Ndryshim PLDN
Partia Socialiste e Shqipërisë PS
Partia Demokratike e Bashkimit Mysliman të Shqipërisë PDBMSH
Partia e Pajtimit Kombëtar PPK
Partia Aleanca Demokristiane e Shqipërisë ADK
Partia Personat me Aftësi të Kufizuar PPAK
Partia Ardhmëria Shqiptare PASH
Partia Rruga e Lirisë PRRL
Partia Socialiste e Vërtetë 91 PSV91
Partia Socialpunëtore Shqiptare PSP
Fryma e Re Demokratike FRD
Partia e Reformave Demokratike Shqiptare PRDSH
Partia Drejtësi,Integrim dhe Unitet PDIU
Partia për Europianizimin dhe Integrimin e Shqipërisë PEISH
Aleanca e Maqedonasve për Integrim Europian AMIE
Aleanca për Demokraci dhe Solidaritet ADS
Partia e Gjelbër PGJ
Aleanca për Barazi e Drejtësi Europiane ABDE
Partia Demokracia Sociale PDS
Partia Forca Rinia FRA
Partia Komuniste e Shqipërisë 8 Nëntori PKSH-8NENTORI
Partia Ligj dhe Drejtësi PLIDR
Aleanca Arbnore Kombëtare AAK
Partia Shqiptare Atdheu PSHA
Partia e Çështjeve Shqiptare PÇSH
Lëvizja Socialiste për Integrim LSI
Partia Demokracia e Re Europiane PDRE
Partia Komuniste e Shqipërisë PKSH
Partia G99 G99
Partia Unitetit Kombëtar PUK
Partia për Mbrojtjen e të Drejtave të Emigrantëve PMDE
Aleanca Demokratike AD
Partia Lëvizja për Drejtësi e Shqiptarëve LDSH
Partia e të Drejtave të Mohuara PDM
Partia e Punës e Shqipërisë PPSH
Partia Socialiste e Moderuar PSM
Partia Demokristiane e Shqipërisë PDK
Parti Jashtë Koalicioneve  
Partia Kristian Demokrate e Shqiperise PKD
Minoriteti Etnik Grek per te Ardhmen MEGA
Partia Socialdemokrate e Shqipërisë PSD
Partia Aleanca Kombetare PAK
Aleanca Europiane Ekologjike AEE
Partia Bashkimi per te Drejtat e njeriut PBDNJ
Levizja Demokratike per Vlera Mireqenie Progres LDVMP
Partia Fronti i Majtë FM
Aleanca Popullore AP
Kandidatë të propozuar nga zgjedhësit Bashkia
GJERGJ PRENG PALUCA KAMEZ
LUAN FRROK FUFI MIRDITE
GJON PJETËR PJETRI MIRDITE
AGIM NIHAT KAÇANI KORCE
GJERGJ NDREC NDREKA LEZHE
ARMANDO KUJTIM GJOKA KUKES
ILIRJAN ISMAIL SADIKU ELBASAN
LAVDRIM RAMIZ SHEHU KUKES
AGIM LIMAN GJONI DIBER
ASTRIT ZYBER ADEMI DIBER
MADALENA MARK NIKOLLI MIRDITE
EDMOND GJON NDOJ KAMEZ
Kandidatë për Kryetar Bashkia
ILIR SELMAN BULKU DIBER
BESJON QAMIL TAFANI BELSH
HRISTO ANASTAS DUCI DROPULL
BUJAR ISA FEZGA KELCYRE
ASTRIT ABEDIN DERVISHI MEMALIAJ
ORGEN MUHARREM HASANBEGA MEMALIAJ
DRITAN HETEM MEMUSHI TEPELENE
LLAZI VASIL DETI POGRADEC
AGRON SADIK DEMUSHI TROPOJE
GJERGJ ALEKSANDËR BOJAXHI TIRANE
VLADIMIR ILLO KUMI HIMARE
FATMIR SALI SHERO KONISPOL
ALMA QATIP GOLEMAJ SELENICE
VASIL LAVER BEDINAJ VLORE