RAPORTE TË MONITORIMIT TË FUSHATES ZGJEDHORE

Raporte të ndërmjetme të monitorimit 2017

Raport i ndermjetem monitorimi  per subjektin politik PS -  date 23.06.2017 - LIDHJA 1;LIDHJA 2

Raport i ndermjetem monitorimi  per subjektin politik PDIU -  date 23.06.2017 - LIDHJA 1;LIDHJA 2LIDHJA 3

Raport i ndermjetem monitorimi  per subjektin politik PD -  date 23.06.2017 - LIDHJA 1

Raport i ndermjetem monitorimi  per subjektin politik LSI -  date 23.06.2017 - LIDHJA 1;LIDHJA 2

Raport i ndërmjetëm monitorimi për subjektin politik SFIDA

Raport i ndërmjetëm monitorimi për subjektin politik PSD

Raport i ndërmjetëm monitorimi për subjektin politik PS

Raport i ndërmjetëm monitorimi për subjektin politik PR

Raport i ndërmjetëm monitorimi për subjektin politik PK

Raport i ndërmjetëm monitorimi për subjektin politik PDS

Raport i ndërmjetëm monitorimi për subjektin politik PDIU

Raport i ndërmjetëm monitorimi për subjektin politik PD

Raport i ndërmjetëm monitorimi për subjektin politik Partia Bashkimi Demokristian Shqiptar

Raport i ndërmjetëm monitorimi për subjektin politik MEGA

Raport i ndërmjetëm monitorimi për subjektin politik LSI 

Raport i ndërmjetëm monitorimi për subjektin politik LIBRA

Raport i ndërmjetëm monitorimi për subjektin politik Partia Kristian Demokrate

Raport i ndërmjetëm monitorimi për subjektin politik Fryma e Re Demokratike

Raport i ndërmjetëm monitorimi për subjektin politik Aleanca Demokristiane

Raport i ndërmjetëm monitorimi për subjektin politik Aleanca Popullore për Drejtësi

Raport i ndërmjetëm monitorimi për subjektin politik Aleanca Demokratike

Raport i ndërmjetëm monitorimi për subjektin politik Aleanca Arbnore Kombëtare

Raport i ndërmjetëm monitorimi për subjektin politik LSI - Durres

Raport i ndërmjetëm monitorimi për subjektin politik PDIU - Cërrik

Raport i ndërmjetëm monitorimi për subjektin politik PS - Durres

Raport i ndërmjetëm monitorimi për subjektin politik PS - Gramsh

POSTERA DHE FLETËPALOSJE